Zoom

Zoom Som vanlig bringer Thunderkick oss noe helt nytt når de kommer med nye automater. Zoom er intet unntak, og selv om hovedfunksjonen ikke er ny er denne spilleautomaten helt unik. Hjul: 6 Rader: 4 Linjer: 64 Zoom-symbolet Zoom-symbolet er utformet som en Z. Når du får et slikt symbol vil alle symbolene på hjulene spinne på nytt helt gratis, mens symbolene i nærheten av Zoom-symbolet vil gjøres om til ett stort symbol som dekker 2x2 posisjoner. Dette øker selvfølgelig sjansene dine for å få vinnende kombinasjoner. Dukker det opp enda et Zoom-symbol i omspinnet, skjer det samme igjen. Super…

Helhetsinntrykk

Grafikk - 92%
Spilleopplevelse - 90%
Bonuser - 94%
Verdi - 93%

92%

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
Spill nå!
Spillinformasjon
Navn Zoom
Software: Thunderkick
Spill type Video slot
Linjer 64
Progressiv Nei
Fordeler Ulemper
Lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Hvor skal du spille?

kr1000 Bonus
200 Freespins
Spill Nå!
€250 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!
kr1000 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!

Zoom

Som vanlig bringer Thunderkick oss noe helt nytt når de kommer med nye automater. Zoom er intet unntak, og selv om hovedfunksjonen ikke er ny er denne spilleautomaten helt unik.

Hjul: 6
Rader: 4
Linjer: 64

Zoom-symbolet

Zoom-symbolet er utformet som en Z. Når du får et slikt symbol vil alle symbolene på hjulene spinne på nytt helt gratis, mens symbolene i nærheten av Zoom-symbolet vil gjøres om til ett stort symbol som dekker 2×2 posisjoner. Dette øker selvfølgelig sjansene dine for å få vinnende kombinasjoner. Dukker det opp enda et Zoom-symbol i omspinnet, skjer det samme igjen.

Super Zoom-symbol

Hvis du får et Zoom-symbol inntil et stort symbol, kan det bli virkelig lønnsomt å spille på denne automaten. Da gjøres nemlig alle disse symbolene om til ett gedigent symbol som dekker 4×4 posisjoner. Da snakker vi om hele 16 symboler i ett symbol. Dette kan også gi deg gedigne utbetalinger.

Spill nå!
Del

Flere spilleautomater omtaler