Wicked Circus

Wicked Circus Dette er en herlig spilleautomat med flere gode bonusfunksjoner. I spillet befinner du deg på innsiden av en sirkusvogn. Automaten er godt laget, som de aller fleste andre automater fra Yggdrasil. Selvfølgelig er det klovner med i Wicked Circus. Hjul: 5 Rader: 3 Linjer: 10 Jokerizer Mode Funksjonen Jokerizer Mode aktiveres tilfeldig etter en hvilken som helst gevinst. Du får ett spinn i Jokerizer Mode med gevinst på en linje, to spinn for gevinst på to linjer etc. Samtlige gevinster blir samlet i Jokerizer-potten over hjulene. Du kan velge om du vil ta ut pengene eller bruke 20…

Helhetsinntrykk

Grafikk - 90%
Spilleopplevelse - 92%
Bonuser - 89%
Verdi - 85%

89%

User Rating: Be the first one !
Spill nå!
Spillinformasjon
Navn Wicked Circus
Software: Yggdrasil
Spill type Classic slot
Linjer 10
Progressiv Nei
Fordeler Ulemper
Lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Hvor skal du spille?

kr1000 Bonus
200 Freespins
Spill Nå!
€250 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!
kr1000 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!

Wicked Circus

Dette er en herlig spilleautomat med flere gode bonusfunksjoner. I spillet befinner du deg på innsiden av en sirkusvogn. Automaten er godt laget, som de aller fleste andre automater fra Yggdrasil. Selvfølgelig er det klovner med i Wicked Circus.

Hjul: 5
Rader: 3
Linjer: 10

Jokerizer Mode

Funksjonen Jokerizer Mode aktiveres tilfeldig etter en hvilken som helst gevinst. Du får ett spinn i Jokerizer Mode med gevinst på en linje, to spinn for gevinst på to linjer etc. Samtlige gevinster blir samlet i Jokerizer-potten over hjulene. Du kan velge om du vil ta ut pengene eller bruke 20 mynter på et spinn i Jokerizer Mode, med store sjanser for å vinne gevinster.

I Jokerizer Mode er jokeren det viktigste symbolet. Med 2 eller flere jokere på hjulene vinner du Mystery Win, som ellers krever tre jokere. 2 jokere gir deg 40-400 munter, mens 3, 4 og 5 jokere gir deg henholdsvis 500-100 mynter, 800-3000 mynter og 2000-6000 mynter i gevinst. en gevinst over 500 mynter deaktiverer funksjonen igjen.

Mor 60 mynter kan du låse jokerene til posisjonene sine hvis du får 2 eller flere av dem.

Spill nå!
Del

Flere spilleautomater omtaler