Well of Wonders

Well of Wonders Dette er en annerledes men spennende spilleautomat fra Thunderkick, uten hjul og uten gevinstlinjer. Her er det 7 flytende symboler i en eventyrskog som gjelder. Du vinner gevinster hvis du får 3 eller flere like symboler. Omspinn med multiplikator Hvis du vinner en gevinst, forsvinner symbolene i den vinnende kombinasjonen ned i en brønn og erstattes av nye symboler. Dermed kan du vinne flere ganger på det samme spinnet. Hvis du gjør det, blir gevinsten din i tillegg doblet. Vinner du flere ganger på rad, kan gevinsten din bli multiplisert med alt fra 2x og opptil 32x.…

Helhetsinntrykk

Grafikk - 98%
Spilleopplevelse - 96%
Bonuser - 92%
Verdi - 96%

96%

User Rating: Be the first one !
Spill nå!
Spillinformasjon
Navn Well of Wonders
Software: Thunderkick
Spill type Video slot
Linjer Ingen
Progressiv Nei
Fordeler Ulemper
Lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Hvor skal du spille?

kr1000 Bonus
200 Freespins
Spill Nå!
€250 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!
kr1000 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!

Well of Wonders

Dette er en annerledes men spennende spilleautomat fra Thunderkick, uten hjul og uten gevinstlinjer. Her er det 7 flytende symboler i en eventyrskog som gjelder. Du vinner gevinster hvis du får 3 eller flere like symboler.

Omspinn med multiplikator

Hvis du vinner en gevinst, forsvinner symbolene i den vinnende kombinasjonen ned i en brønn og erstattes av nye symboler. Dermed kan du vinne flere ganger på det samme spinnet. Hvis du gjør det, blir gevinsten din i tillegg doblet. Vinner du flere ganger på rad, kan gevinsten din bli multiplisert med alt fra 2x og opptil 32x.

Feen hjelper deg

Hvis du ikke får en gevinst etter et spinn, vil det komme en snill fe og fjerne de symbolene som det bare er ett av og erstatte det med nye symboler. Samtidig går multiplikatorverdien opp et hakk. En sjarmerende funksjon som kan gi deg flere gevinster.

Spill nå!
Del