Steam Punk Heroes

Dette er en meget bra spilleautomat fra Microgaming, som har Steam Punk som tema. Automaten er visuelt vakker med den gyllenbrune sepia-fargen, og har en rekke gode funksjoner som kan gi deg mange gevinster. Hjul: 5 Rader: 3 Linjer: 25 Wilds Wildsymbolet kan hjelpe deg til flere gevinster, da det fungerer som en joker og dermed kan inngå i alle mulige kombinasjoner med andre ordinære symboler. Det kan også være en del av flere kombinasjoner samtidig. Alle gevinster du vinner ved hjelp av wilds multipliseres med 2x. Scattere Hvis du får 2 eller flere scattersymboler hvor som helst på hjulene…

Helhetsinntrykk

Grafikk - 94%
Spilleopplevelse - 88%
Bonuser - 89%
Verdi - 86%

89%

User Rating: Be the first one !
Spill nå!
Spillinformasjon
Navn Steam Punk Heroes
Software: Microgaming
Spill type Video slot
Linjer 25
Progressiv Nei
Fordeler Ulemper

Hvor skal du spille?

kr1000 Bonus
200 Freespins
Spill Nå!
€250 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!
kr1000 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!

Dette er en meget bra spilleautomat fra Microgaming, som har Steam Punk som tema. Automaten er visuelt vakker med den gyllenbrune sepia-fargen, og har en rekke gode funksjoner som kan gi deg mange gevinster.

Hjul: 5
Rader: 3
Linjer: 25

Wilds

Wildsymbolet kan hjelpe deg til flere gevinster, da det fungerer som en joker og dermed kan inngå i alle mulige kombinasjoner med andre ordinære symboler. Det kan også være en del av flere kombinasjoner samtidig. Alle gevinster du vinner ved hjelp av wilds multipliseres med 2x.

Scattere

Hvis du får 2 eller flere scattersymboler hvor som helst på hjulene etter et spinn, vinner du en pengegevinst basert på innsatsen din. Får du 3 eller flere scattere, får du i tillegg tilgang til gratisrundene i Steam Punked Free Spins.

2 scattere = innsatsen din x2
3 scattere = innsatsen din x5 + Steam Punked Free Spins
4 scattere = innsatsen din x10 + Steam Punked Free Spins
5 scattere = innsatsen din x50 + Steam Punked Free Spins

Steam Punked Free Spins

I bonusfunksjonen Steam Punked Free Spins får du et nytt skjermbilde, hvor du vil se to forskjellige gear. Det ene gearet avgjør hvor mange gratisrunder du får, mens det andre gearet gir deg en gevinstmultiplikator. Her er mulighetene til gevinster store.

Spill nå!
Del