Børk the Berzerker

Børk the Berzerker Dette er enda en tøff og underholdende spilleautomat fra Thunderkick. Hvis det er en du ikke vil komme på kant med, er det Børk. det vil du fort oppdage i dette spillet. Børk er en skikkelig barsking. Hjul: 5 Rader: 3 Linjer: 25 Utvidet wild Wildsymbolet i Børk the Berzerker fungerer som en joker, og vil dermed kunne erstatte alle andre symboler i kombinasjoner. Det kan også inngå i flere kombinasjoner samtidig, og derfor øke dine vinnersjanser betraktelig. Denne jokeren vil imidlertid utvide seg til å dekke hele hjulet hvis den blir en del av en vinnende…

Helhetsinntrykk

Grafikk - 80%
Spilleopplevelse - 84%
Bonuser - 86%
Verdi - 82%

83%

User Rating: Be the first one !
Spill nå!
Spillinformasjon
Navn Børk the Berzerker
Software: Thunderkick
Spill type Video slot
Linjer 25
Progressiv Nei
Fordeler Ulemper
Lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Hvor skal du spille?

kr1000 Bonus
200 Freespins
Spill Nå!
€250 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!
kr1000 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!

Børk the Berzerker

Dette er enda en tøff og underholdende spilleautomat fra Thunderkick. Hvis det er en du ikke vil komme på kant med, er det Børk. det vil du fort oppdage i dette spillet. Børk er en skikkelig barsking.

Hjul: 5
Rader: 3
Linjer: 25

Utvidet wild

Wildsymbolet i Børk the Berzerker fungerer som en joker, og vil dermed kunne erstatte alle andre symboler i kombinasjoner. Det kan også inngå i flere kombinasjoner samtidig, og derfor øke dine vinnersjanser betraktelig. Denne jokeren vil imidlertid utvide seg til å dekke hele hjulet hvis den blir en del av en vinnende kombinasjon. Noe som vil kunne gi deg flere gevinster. Symbolet dukker kun opp på hjul 2, 3 og 4.

Free spins

Får du 3 eller flere bonussymboler på hjulene etter et spinn, aktiveres gratisrundene. 3 symboler gir deg 10 free spins, mens 4 og 5 symboler gir deg henholdsvis 20 og 50 free spins. I disse gratisrundene kryr det av wilds, noe som øker sjansene dine for virkelig store utbetalinger.

Spill nå!
Del