Alaskan Fishing

Dette er en helt strålende spilleautomat fra Microgaming. Her får du oppleve full villmarks-action i naturskjønne omgivelser. Automaten har flere gode funksjoner som kan booste spillekontoen din, og maksutbetalingen er på hele 1 250 000 mynter! Hjul: 5 Rader: 3 243 Ways to Win Wilds Spillets logo er wildsymbolet i Alaskan Fishing. Dette symbolet fungerer som en joker og kan dermed erstatte andre symboler i ulike kombinasjoner. Det kan også inngå i flere kombinasjoner samtidig. I tillegg opptrer wilds i stabler i denne automaten, noe som gjør underverker med sjansene dine for vinnende kombinasjoner på hjulene. Scattere = free spins…

Helhetsinntrykk

Grafikk - 76%
Spilleopplevelse - 69%
Bonuser - 80%
Verdi - 74%

75%

User Rating: Be the first one !
Spillinformasjon
Navn Alaskan Fishing
Software: Microgaming
Spill type Video slot
Linjer 243 Ways to Win
Progressiv Nei
Fordeler Ulemper

Hvor skal du spille?

kr1000 Bonus
200 Freespins
Spill Nå!
€250 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!
kr1000 Bonus
100 Freespins
Spill Nå!

Dette er en helt strålende spilleautomat fra Microgaming. Her får du oppleve full villmarks-action i naturskjønne omgivelser. Automaten har flere gode funksjoner som kan booste spillekontoen din, og maksutbetalingen er på hele 1 250 000 mynter!

Hjul: 5
Rader: 3
243 Ways to Win

Wilds

Spillets logo er wildsymbolet i Alaskan Fishing. Dette symbolet fungerer som en joker og kan dermed erstatte andre symboler i ulike kombinasjoner. Det kan også inngå i flere kombinasjoner samtidig. I tillegg opptrer wilds i stabler i denne automaten, noe som gjør underverker med sjansene dine for vinnende kombinasjoner på hjulene.

Scattere = free spins

Hvis du får 3 eller flere symboler av fiskerskrinet, som er scattersymbolet i Alaskan Fishing, vinner du 15 free spins i tillegg til en pengegevinst basert på innsatsen din. Alle gevinster du vinner i gratisrundene blir multiplisert med 2x.

3 scattere = 15 gratisrunder + innsatsen din x5
4 scattere = 15 gratisrunder + innsatsen din x10
5 scattere = 15 gratisrunder + innsatsen din x15

Fly Fishing bonusspill

Hvis du får fluefisker-symbolet samtidig på hjul 1 og 5 etter et spinn, starter bonusspillet Fly Fishing. Her skal du velge deg 5 fiskeplasser i en lakseelv. Størrelsen på gevinstene du vinner avhenger av størrelses på laksen som blir dratt opp. Her kan du vinne alt fra det dobbelte av innsatsen din og opptil innsatsen x15.

Del